Matthias Schoenaerts


Als zoon van de bekende acteur Julien Schoenaerts, trad Matthias Schoenaerts al op jonge leeftijd in de voetsporen van zijn vader: op zijn vijftiende kreeg hij van Stijn Coninx een rol in Daens. Daarna dook hij op in tv-reeksen, toneelstukken en films. Zijn vertolking in de film Rundskop zorgde, mede dankzij een Oscarnominatie, voor de internationale doorbraak met belangrijke rollen in grote Hollywoodproducties. Zo schitterde Matthias reeds naast internationale sterren als Marion Cotillard, Kate Winslet, James Marsden en Wentworth Miller. BMW Belux is verheugd dat deze topacteur sinds 2014 een BMW Friend is.

X

BMW FRIENDS

BMW staat voor performantie, vernieuwing en esthetiek. Mensen die deze waarden uitdragen en anderen inspireren door hun passie en streven naar perfectie, willen we graag ondersteunen. Of het nu gaat om sport, cultuur of entertainment, BMW is trots deze BMW Friends bij te staan op hun pad naar nieuwe toonaangevende momenten.

Maxime Martin


Zoon van de gevierde Belgische autopiloot Jean-Michel Martin die zijn naam gaf aan twee BMW concessies. De enige Brusselse piloot van het BMW Motor Sport team. Dé jonge belofte in de woelige DTM-arena. Maxime Martin verwierf in 2014 de titel "Rookie of the year" én hij behaalde zijn eerste overwinning. Het bewijs dat tomeloze inzet tot succes leidt. Het is een filosofie die BMW nauw aan het hart ligt. Want als merk gaan wij steeds tot het uiterste om alle liefhebbers van rijplezier te verheugen.

X

Dimitri Vegas & Like Mike


De broers Dimitri en Michael Thivaios experimenteerden als tieners al in diverse Belgische clubs achter de draaitafels. Op zoek naar de start van een internationale dj-carrière, trokken ze in 2003 naar Ibiza. Vandaag behoren Dimitri Vegas & Like Mike tot de crème de la crème van de internationale dj-wereld. Met gesmaakte remixes en euforische doortochten wereldwijd als resultaat. Het vermaarde DJ Magazine plaatste hen in 2013 op de 6de plaats van hun DJ-Top 100. Gedrevenheid en ambitie zitten, net als bij BMW, in de aard van dit levendige duo.

X

Roger Van Damme


Roger van Damme mag gerust de beste patissier van België genoemd worden. In 1994 opende hij in Antwerpen Het Gebaar, waar hij met een inventieve stijl de actuele gastronomische trends op tafel tovert. En van Damme is niet alleen in eigen keuken actief, zo volgde hij onder meer enkele stages bij El Bulli. De bekroning kwam in 2010 met zijn eerste Michelinster. Op dit moment smelt ook het Oosten voor Roger en gooit hij hoge ogen in Japan en Thailand. Net als Roger van Damme streeft BMW voortdurend naar esthetiek, perfectie en vernieuwing.

X

Paul Dujardin


Als CEO en artistiek directeur deed Paul Dujardin het Paleis voor Schone Kunsten van Brussel (BOZAR) uitgroeien tot een internationaal erkend kunstcentrum. Daarnaast zet hij zich op Europees vlak in om de dialoog tussen de kunstwereld en de politiek aan te wakkeren. Het doet ons dan ook bijzonder veel genoegen dat Paul Dujardin, met zijn uitgebreide culturele bagage, het kunst- en cultuurprogramma van de BMW Club 7, de exclusieve club voor eigenaars van een BMW 6 of 7 Reeks, inspireert met vernieuwende ideëen.

X

De Borlées


Al van jongs af aan dagen de broers Borlée en hun zus elkaar uit om telkens opnieuw het beste van zichzelf te geven. Samen trainen, samen afzien, dag na dag. Maar vooral: samen doorzetten om de atletiekwereld te verrijken met nieuwe records en prachtige prestaties. Als trotse partner van de familie Borlée delen we bij BMW Belux deze drang naar topresultaten.

X